Hvorfor vil vi at NSFT-medlemmer laster ned Spond-appen og registrerer seg i Spond?
-Det blir enkelt som medlem å ta imot info fra NSFT og man kan se hva som er lagret om seg selv i medlemsregisteret. Det blir også lett å finne andre medlemmer og evt ta kontakt.
-For styret i NSFT blir jobben enklere, både med info og med innkreving av medlemskontingent. Alt dette gjøres på fritid, så du hjelper styrearbeidet ved å bruke Spond-appen.
Sjekk her for svar på noen spørsmål rundt NSFT-medlemskap og Spond:

 • Må jeg melde meg inn i Spond og laste ned app?
  -Nei, du må ikke men som nevnt over så hjelper du styrearbeidet.
  Hvis du ikke er registrert i Spond, får du all info som blir sendt ut til den mail-adressen som NSFT har registrert på deg.
 • Jeg har Spond-appen fra før, men ser ikke noe om NSFT der?
  -Forslag om å bli med i NSFT-gruppen i Spond skal komme automatisk. Hvis den ikke gjør det, skyldes det vanligvis at du har ulik mailadresse i NSFT og Spond. Enkleste løsning er å sende mail til nsft@nsft2.no om at du vil endre mailadresse til den du har i Spond, så ordner det seg.
 • Kan jeg finne min info i Spond fra PC?
  -Ja, ,men først når du har lastet ned appen (på mobilen) og registrert deg. Når det er i orden kan du gå til websiden spond.com og logge deg inn med samme bruker som i appen. Da får du tilgang til samme info, med én viktig forskjell. I appen kan du redigere info om deg selv. På websiden vil du kun se denne info, ikke kunne redigere den.
 • Hvorfor måtte NSFT ta i bruk Spond, og hva koster det?
  -Med over 250 medlemmer, kanskje et lite håp om at det også er økende, og alt arbeid fra styret utføres på fritid, så måtte vi finne en mer smud løsning enn den gamle. Selv en beskjeden non-profit organisasjon som NSFT må også forholde seg til GDPR mht personopplysninger.
  -Bruken av Spond koster ikke noe for det enkelte medlem. Det NSFT betaler er at det trekkes en liten sum fra innbetalinger som går til Spond. Vi har funnet at dette er verdt pengene, særlig hvis vi kan oppnå en høyere prosent av innbetalinger hvert år.

Hvis du har spørsmål eller problem rundt NSFT-Spond, kan du sende mail til nsft@nsft2.no

Last Updated on 16 October 2023 by Stein Bergan